فواید و ضررهای مطالعه در کتابخانه

مشکلات مطالعه در کتابخانه:

در تعطیلات رسمی تعطیل هستند. بسیاری از دانش آموزان به دلیل شرطی شدن برای مطالعه در کتابخانه ، زمانی هم که در منزل حضور دارند ، بنابر همین شرطی شدن نمیتوانند به صورت مؤثر مطالعه کنند. این موضوع در زمان هایی که کتابخانه های سطح شهر به هر دلیل تعطیل میباشند بسیار به چشم میخورد و باعث کند خوانی و یا حتی عدم مطالعه ی دانش آموزان در منزل میشود.

در نیمه ی دوم سال شلوغ هستند. بسیاری از کتابخانه ها در نیمه ی دوم سال و ماه های انتهایی مدارس و کنکور بسیار مورد توجه دانش آموزان قرار میگیرند . این امر باعث شلوغی بیش از اندازه در کتابخانه ها میشود. این موضوع تا آنجایی ادامه پیدا میکند که حتی دانش آموزان مجبور به حضور در محوطه ی کتاب خانه پیش از شروع ساعت کاری کتابخانه ها میشوند . این امر به دلیل پیدا کردن صندلی برای مطالعه میباشد.

دوستی و رفاقت ها مانع درس خواندن میشود. در بسیاری از کتابخانه ها یکسری دوستی ها میان دانش آموزان برقرار میشود که همین دوستی ها پایه های شروع حواس پرتی ها و کشتن زمان به دلیل گپ و گفتگو با دوستان میشود.که این امر بسیاری از دانش آموزان را از درس خواندن باز میدارد.

مطالعه در کتابخانه ، یک مطالعه ی فرسایشی میباشد. مطالعه در کتابخانه به دلیل اینکه اوقات فراغت مناسبی برای دانش آموز نیست و در زمان استراحت های میان درس ها ، دانش آموز نمیتواند استراحت مناسبی داشته باشد. همین امر باعث فرسایشی شدن مطالعه در کتابخانه میشود.

معذب بودن دانش آموز. در کتابخانه ها به دلیل سکوت بیش از حد این مکان ها ، دانش آموز دچار نوعی اذیت میشود . به این صورت که مثلأ دانش آموز برای خوردن یک تغذیه در مکان مطالعه در عذاب است . این موضوع باعث اذیت و معذب شدن دانش آموز میشود .

توجه کردن به دیگران هنگام مطالعه نیز یکی از عوامل مخرب مطالعه در کتابخانه میباشد. بسیاری از کتابخانه ها به دلیل نوع میز هایشان دانش آموز تمامی اتفاقاتی که در داخل کتبخانه رخ میدهد را مورد توجه قرار میدهد. این موضوع باعث کاهش تمرکز و کم کیفیت شدن دانش آموز میشود.

رفتن به کتابخانه باعث شرطی شدن ما به آن مکان مطالعه میشود و این اصلا خوب نیست.زیرا در ایام تعطیل و یا به هر دلیل یک روز ما نتوانیم به کتابخانه برویم ، قادر به مطالعه ی مفید نخواهیم بود.

نکته: سعی کنیم بعد از کتابخانه و رسیدن به منزل برای شرطی نشدن خودمون برای مطالعه در کتابخانه ، مقداری مطالعه نیز در منزل داشته باشیم و این موضوع میتونه بسیار مؤثر باشد.

دانش آموزانی که به هر دلیل کم کیفیت و یا ساعت مطالعه ی کمی دارند فقط برای یکی دو هفته رفتن به کتابخانه را به آنها برای بالا بردن ساعت مطالعه و افزایش کیفیت در مطالعه به آنها پیشنهاد میکنیم.

نکته: برای رفتن به کتابخانه نخوایم تمامی کتاب ها رو با خودمون به آنجا ببریم.

برای دانش آموزانی که برای خریدن کتاب مشکل دارند رفتن به کتابخانه میتواند باعث تأمین منابع کمک درسی از دانش آموزان و دوستانشان در آن مکان شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *